søndag den 25. maj 2014

Sunde dadelkugler med kakao

Lørdag aften lavede jeg lækre dadelkugler med masser af kakao, så fornemmelsen af at spise meget uartige brownies var tilstede! De kan klart anbefales, når lækkersulten melder sig og de er dejligt nemme at lave. Jeg tåler ikke ret godt gluten, sukker og mælkeprodukter og derfor er disse kugler et hit! Husets yngste beboer brugte en time på at bede om "mere, mere, mere", så de var ikke kun populære hos moderen. 

Du skal bruge:

200 g. mandler
300 g. dadler uden sten
3 spsk økologisk kakao uden sukker
Kokosmel og evt. lakridspulver til at rulle i

Blend mandlerne til halvgroft mel. Tilsæt dadler og kakao og blend godt igennem. Til sidst trilles massen til små kugler og trilles i kokosmel, lakridspulver eller lignende lækkert.

Opbevares i en lukket beholder på køl i op til fire dage.

Nyd dem :)









Ingen kommentarer:

Send en kommentar