torsdag den 8. maj 2014

Begynderbio - et stort hit

Humle Bio i Humlebæk har lavet et (for dem) nyt koncept, der hedder Begynderbio. Det er for de 2-4-årige, der ikke er vant til at gå i biografen endnu. Lyset er tændt, lyden er lav og børnene må snakke og lege, som de har lyst.  

Kjole fra Tommy Hilfiger - Strømpebukser fra MP lige her  - Støvler fra Angulus lige her - Sløjfe fra Kira Trust.

Meget klar til første biograftur!

Vi var der i søndags sammen med Emmas bedste ven, Carlo og hans søde mor. Det var en stor succes! Børnene holdt opmærksomheden på filmen den første halve times tid og så havde de ellers en fest med at klappe alle sæderne op og ned samtidig med, de så filmen. I de uopmærksomme minutter fik de lidt snacks (vi havde boller, kiks og vindruer med) og så kunne de ellers se film et stykke tid igen inden deres indre ballademagere kaldte :) Emma smagte popcorn for første gang og det var et stort hit!

Filmen, de viste, var Hokus Pokus Alfons Åberg og den var rigtig god! Begge børn kunne lide den og der var intet uhyggeligt eller overraskende ved den. Den varede fem kvarter og med start kl. 10 var det helt perfekt i forhold til lur!


Oplevelsen var så stor for Emma, at hun faldt i søvn i en klapvogn efter filmen! Det har hun ellers nægtet i et halvt års tid. Efter 2,5 times lur var hun klar til at lave ballade ude i solen resten af eftermiddagen! 





Det er bestemt ikke sidste gang, vi tager i begynderbio og vi glæder os allerede til næste gang om en måneds tid. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar