torsdag den 19. juni 2014

Emmas 2-års fødselsdag

I midten af april fyldte Emma 2 år og blev fejret med en fest lige efter hendes hoved. Jeg har slet ikke fået vist billeder fra dagen, hvor hun var omgivet af alle sine yndlingsmennesker og fik dejlige gaver. Desuden fik hun en masse sukker i form af både lagkage og muffins, hvilket er en sjældenhed i dette hjem, så hun havde en fest! 


Vi havde fået vores gode ven, Christian, til at lave verdens lækreste lagkage. Den bliver svær at toppe til de andre fødselsdage. Men så må Christian jo bare igang igen! 





Masser af gaver og nye solbriller
Emma og hendes bedste ven, Carlo.
Skålen på hovedet var en gave og skulle selvfølgelig bruges som hat resten af dagen.

Gaverne bestod blandt andet af den fantastiske løbecykel fra Puky, som jeg købte hos Legeakademiet lige her. Desuden gav vi hende krokodillen fra Bobles, som jeg også købte hos Legeakademiet lige her.  Den er et kæmpe hit og bliver dagligt brugt til at gå op af og derefter kaste sig ned i Fatboy'en (kan købes her). 

På sin rigtige fødselsdag weekenden efter var vi i Sverige, hvor vi hyggede med legeplads, solskin, blomsterplukning og endnu en lagkage. 





Efterfølgende har hun snakket meget om "Emma 2 år" og "Emma stor" og det er så sødt! Man kan tydeligt mærke, at hun er blevet lidt ældre og kan forstå alt, der foregår omkring hende. Hun bliver ikke så nemt frustreret mere, fordi hun nu kan forklare, hvad hun mener og vil. Jeg er sikker på, at vi går en rigtig dejlig tid imøde med en modig, åben og sjov (stor) pige!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar