tirsdag den 14. januar 2014

Mød Emma!


Emma 1 dag gammel

En smuk aprildag i 2012 blev jeg mor til verdens mest fantastiske lille pige. Hun kom ind i vores liv som et mirakel, idet jeg ikke burde kunne få børn uden hjælp. Vi havde glædet os så meget til at se hende og blev glædeligt overraskede, da hun ville møde verden fire dage før termin. Fødslen var fantastisk, hurtig og hård, og ud kom den mest perfekte pige.
Emma var det nemmeste barn indtil halvandet-års-alderen, hvor vi pludselig oplevede en kæmpe portion stædighed, en smule divanykker og en hel håndfuld "vil selv, selvom jeg ikke kan selv". Det har givet og giver fortsat meget frustration, men også mange grin! Hun får os til at grine hver eneste dag og det er så dejligt.



Vi er så heldige at have en datter, der næsten aldrig er syg, som sover fantastisk hver nat og som er tryg og glad. Hun knytter sig nemt til andre mennesker og har et enormt tæt forhold til hele den nærmeste familie og vores nærmeste venner. Det bedste i Emmas verden er Rasmus Klump, figenstænger, paneret mad, sutteklud og de fire bedsteforældre.




Da hun var 13 måneder, startede hun i dagpleje og i sidste uge startede hun i en integreret vuggestue/børnehave med kæmpe succes! Hun elsker at være dernede og vil ikke med hjem, når vi henter hende. Den første dag var jeg dernede med hende i to timer og allerede dagen efter sov hun lur dernede sammen med en masse andre børn, mens mor betuttet blev bedt om at gå hjem! Hun er en krudtugle, der har godt af at få lov til at lege med en masse børn og både lære af de yngre og de ældre. Sproget er der sat fut i og der kommer flere nye ord ud af hendes mund hver dag. Det er så sjovt at opleve, for hun har været lidt sen med både at lære at gå og tale. Hverken ben- eller mundtøj fejler absolut ikke noget nu, skulle jeg hilse og sige!






Ingen kommentarer:

Send en kommentar